Over ons

Detail Car Care, hét autopoetsbedrijf van Tilburg en omgeving. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer het om een auto poetsen op een vakkundige wijze gaat. Daarbij denken we mee met onze klanten en verzorgen we voortdurend een persoonlijke service. Wij leveren je auto altijd op en top af!

Ons carcleaningbedrijf is al enkele jaren een begrip in de regio en heeft door de jaren heen een uitgebreid klantenbestand mogen opbouwen. Dit komt door onze uitgebreide service en persoonlijke benadering. Wij zijn dan ook erg trots op de resultaten die wij als poetsbedrijf leveren. Bovendien weten wij voor iedereen een oplossing en denken we te allen tijde met onze klanten mee.

Wij bieden een standaard schoonmaakbeurt aan voor een voordelig tarief. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het showroom klaar maken van je auto. Maar ook het laten reinigen van je autostoelen of bankstel thuis is bij ons mogelijk. Wij komen aan huis om je bankstel te reinigen.

Wil je je auto laten reinigen bij Autopoetsbedrijf Detail Car Care? Neem vrijblijvend contact met ons op. Via het WhatsApp of het contactformulier vraag je meer informatie op over onze autoreiniging en overige service.

Detailcarcare pand
Detailcarcare pand
Detailcarcare pand
Detailcarcare pand

Detail Car Care Tilburg

Detail Car Care is een Auto Detailing en Autopoetsbedrijf in Tilburg, Noord Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, detailing, polijsten, verzorgen en beschermen van personenauto’s en bedrijfsauto’s in elk segment, zowel aan de binnenkant– als de buitenkant. Onze service gaat verder dan een oppervlakkige schoonmaak, wij verzorgen jouw auto of motor tot in de puntjes, zodat het voertuig weer als nieuw wordt.

Is jouw auto toe aan een echte verzorgingsbeurt? Neem dan vrijblijvend contact op met DetailCarCare in Tilburg.