Autoruiten blinderen

Autoramen blinderen

Het blinderen van autoramen is niet alleen een esthetische keuze; het biedt tal van praktische voordelen die jouw rijervaring aanzienlijk kunnen verbeteren. Bij Detail Car Care begrijpen we de waarde van deze service en willen we je graag laten zien waarom steeds meer automobilisten kiezen voor het blinderen van hun autoramen.

Het blinderen van autoramen kan bijdragen aan de veiligheid
Het interieur wordt beschermt tegen uv-straling
Stijlvolle Uitstraling

Neem vrijblijvend contact op

Kosten Autoramen blinderen

Hieronder vindt je een overzicht van de kosten voor het blinderen van de B-stijl van je voertuig. Houd er rekening mee dat de prijzen variëren afhankelijk van het type auto dat je bezit, aangezien de complexiteit van het blinderen kan verschillen.

Voor de meeste personenauto’s hanteren wij een standaardtarief voor het blinderen van de B-stijl. Dit tarief begint vanaf €200,-. Dit omvat het blinderen van de zijramen achter de voordeuren tot aan de achterkant van het voertuig. Grotere voertuigen zoals SUV’s en crossovers kunnen een iets hogere prijs hebben vanwege de extra ruimte die moet worden behandeld. Onze tarieven voor het blinderen van deze voertuigen beginnen bij €250,-.

Het is belangrijk op te merken dat de kosten voor het blinderen van de voorportieren en voorruit afzonderlijk worden berekend. Voor deze extra opties wordt een meerprijs van €125,- in rekening gebracht, bovenop het basistarief voor de B-stijl. Dit zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over welke ramen je wilt laten blinderen.

Raamfolie voor alle auto's

Privacy, zonwering en stijl!

Wanneer we jouw autoruiten blinderen, doen we dat met oog voor detail en precisie. Onze vakmensen hebben al veel auto’s voorzien van geblindeerde ramen, waardoor we de nodige ervaring hebben opgebouwd. Naast de deskundigheid die je bij onze service krijgt, heb je ook de keuze uit tal van folies. Denk bijvoorbeeld aan onze Chameleon folie, die van kleur verandert afhankelijk van de weersomstandigheden en de kijkhoek.

Wat jouw wensen en behoeften ook zijn; je bent verzekerd van deskundige plaatsing en je betaalt pas achteraf wanneer je helemaal tevreden bent. Wil je graag je autoruiten blinderen en ben je benieuwd naar de opties die we je bieden? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag vrijblijvend advies!

Chameleon Tinting

Chameleon folie voorraam

Daarnaast bieden we een speciale optie voor degenen die op zoek zijn naar een unieke uitstraling. Onze Chameleon folie, die van kleur verandert afhankelijk van de weersomstandigheden en de kijkhoek, begint bij een prijs vanaf €250,-. Dit voegt niet alleen privacy en zonwering toe, maar geeft ook een opvallende stijl aan je voertuig.

Het blinderen van autoramen kan bijdragen aan de veiligheid
Het interieur wordt beschermt tegen uv-straling
Stijlvolle Uitstraling

Neem vrijblijvend contact op