Waarom goedkopere Polijst diensten vaak teleurstellen

We begrijpen dat je op zoek bent naar een betaalbare oplossing voor het polijsten van je auto. Echter, het is belangrijk om te realiseren dat het polijsten van een auto een tijdrovend en arbeidsintensief proces is op de manier zoals het hoort.

Stappenplan

Bij Detail Car Care streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We hanteren een uitgebreid stappenplan en werken met professionele apparatuur en hoogwaardige producten om optimale resultaten te behalen. Het proces omvat het grondig reinigen, voorbereiden en polijsten van elk deel van de auto. We besteden veel aandacht aan detail om de lak te herstellen, krassen te verminderen en een langdurige glans te bieden.

Waarom goedkopere diensten vaak teleurstellen

Hoewel sommige aanbieders lagere tarieven kunnen hanteren, gaat dit vaak ten koste van de kwaliteit en het vakmanschap. We willen benadrukken dat goedkopere bedrijven soms concessies doen op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. We hebben vaak klanten gezien die elders een goedkopere dienst hebben gekozen, maar uiteindelijk teleurgesteld waren met de resultaten. Het kan zijn dat er niet voldoende aandacht is besteed aan de voorbereiding, het gebruik van de juiste materialen en de precisie die nodig is voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat.

Auto die slecht gepolijst is
Resultaat van goedkoop en slecht polijstwerk.

Bij Detail Car Care volgen we een uitgebreid stappenplan om ervoor te zorgen dat je auto de best mogelijke behandeling krijgt.

Onze werkwijze omvat:

Grondige reiniging:
✓ Voorreinigen met voorreiniger.
✓ Voorreinigen met snowfoam.
✓ Velgen en banden reinigen.
✓ Deurstijlen reinigen.
✓ Handwassen met 2 emmers.
✓ Reinigen van roosters en sierlijsten met behulp van speciale kwasten.
✓ Vliegroest en teer worden verwijderd.
✓ We drogen de auto volledig met lucht en zachte droog doeken.

Professionele voorbereiding:
✓ Vuil verwijderen van de lak met klei om achtergebleven vuil te verwijderen.
✓ Kunststof delen en rubbers worden zorgvuldig afgeplakt om te voorkomen dat er polijstmiddel op terechtkomt.

Gedetailleerd polijsten:
✓ We polijsten elk deel van de auto afzonderlijk, zelfs de motorkap en het dak worden in vier delen behandeld.
✓ Ontvetten van de lak
✓ Harde-Wax aanbrengen of een Wax Guard lakverzegeling aanbrengen

Aanpak

Deze zorgvuldige aanpak vergt tijd en vakmanschap.
Gemiddeld zijn we zo’n 6 tot 8 uur bezig met de gehele behandeling. Goedkopere aanbieders kunnen dit voor 100 euro niet realiseren.

Bij Detail Car Care hechten we veel waarde aan aandacht voor detail. Onze polijsttechnieken en -materialen zijn speciaal ontworpen om de lak te herstellen en te beschermen, krassen te verminderen en een langdurige glans te bieden. We streven naar duurzame resultaten die de waarde en uitstraling van je auto behouden.

Beoordelen

We begrijpen dat budgetten kunnen variëren, en daarom bieden we graag een passende oplossing. We stellen voor om een gratis consultatie in te plannen, waarbij we je auto zorgvuldig kunnen beoordelen en je specifieke behoeften kunnen bespreken. Op basis daarvan kunnen we je een nauwkeurige prijsopgave geven en eventuele alternatieven voorstellen die binnen je budget passen.

We willen dat je tevreden bent met het resultaat en dat je auto de zorg en aandacht krijgt die het verdient.
We raden je aan om bij het vergelijken van prijzen ook de reputatie en kwaliteit van de dienstverlening in overweging te nemen.

Als je verdere vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een consultatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Polijsten van je auto

Proces van polijsten

We ontvangen vaak vragen over de exacte procedure van het polijsten van een auto. We leggen graag uit wat ons proces inhoudt. Polijsten houdt in dat we voorzichtig de dunne blanke laklaag (clear coat) verwijderen. Hierdoor ontstaat een nieuwe, schone en krasvrije oppervlakte die opnieuw behandeld kan worden. De meeste krassen in de lak zijn niet erg diep, waardoor het verwijderen van de toplaag ook de krassen elimineert.

We maken gebruik van speciale machines, aangevuld met polijstschijven, polijstmiddelen en compound om de toplaag te verwijderen. Het specifieke materiaal dat we gebruiken is afhankelijk van de behoeften van jouw auto. Op deze manier kunnen we flexibel zijn en de mate van correctie aanpassen aan wat jouw auto nodig heeft.

Reviews van onze klanten op Google

Google Reviews